Un bon dia i un mal final de sortida!

Standard

Ruta de les Franqueses fins a St.Miquel del Fai, anem direcció a la Garriga i despres tot pujada fins a Puiggraciós on ens quedem veient les vistes espectaculars i els pirineus nevats. Tornem a pujar a les bicis i passant per els cingles arribem el castell de Clasca(en ruines però era molt guay el lloc). A partir d’aquí ens dirigim direcció a St. Miquel del Fai, aquí comença el nostre patiment passant per un camí on només passava una persona i que es va fer etern, amb el resultat de moltes esgarrinxades a les cames i braços.

Sort que el final del camí vam tenir assistència de carretera per tornar cap a casa perquè si haguéssim seguit en bici s’hagués fet de nit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *