BTT: Puiggraciós – Rave en el castell “El Clascar” – Sant Miquel del Fai

Standard

Avui sortida amb els ciclistes de “La plaça team” que venien desde Mollet, ens hem trobat a Puiggraciós. Desde allà hem començat la nostre ruta i ens hem deixat emportar per el PIM! PAM!PIM! PAM! i tot seguint la música ens hem trobat enmig d’una megarave ilegal ple de perroflauticos, que ens oferien habituallaments, iogurts oberts, begudes…tot sospitós de contenir substàncies energètiques…

Hem seguit endavant, fins a Sant Miquel del Fai, això sí, fent un amic pel camí, que no sabem si poder venia de participar en la rave del castell o no…encara està per descobrir. Però la veritat és que ha aparegut a Sant Miquel tot esgarrinxat sobre la bici :) Després d’un bon entrepanot, camí de pujada infinita el primer tram, fins arribar al Puiggraciós una altre vegada.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *