Viatge italia I: Roma

Standard

Avui hem arribat a Roma on ja ens han clavat 14€ per persona per el tren que va del aeroport a l’estacio termini de Roma. Al sortir de l’estació ja he vist que és una ciutat caotica amb molta gent, molts cotxes i casi sense semafors.
L’hotel “giglio dell’Opera” es bastant atrotinat per ser 3* pero estar en un bon lloc per anar a tot arreu.

Hem anat el coliseu, forum roma i tot allo es majestuos. Despres hem fet un walking tour per el centre on les places eren molt xules i els carrers plens de gelatos i cafeteries on totes deien “el millor cafe del mon”.

Fer un agraiment a la senyora Acosta que vivia a Barcelona, te una torre a la Garriga, fa 60anys q viu a Roma i te una tenda de fotos (fotoptica Vicare). On hem comprat una camera de fer fotos(me deixat la nova a BCN al cotxe del sogre shit!!!) i m’han ajudat a buscar el DNI que l’he deixat en un restaurant, avui no era el meu dia snif snif :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *