Viatge Italia IX: Lucca – Pisa

Standard

Ens hem llevat que no s’haviem que fer, si deixar Villa Chely per anar a la costa o quedar-nos una nit mes. Hem escollit anar a marine de pisa i veure el mar, mooooooog!!!!! ERROR!!! era com un lloret a la Italiana, horrible!!!!

Abans hem estat el mati visitant Lucca, que es una ciutat maca de visitar i plena de tendes tambe. Pero despres hem estat moltes hores buscant un altre paradis com Chely pero res de res, hem acabat en “Eden park resort” de resort res d res!!!!un timo pero sort que ha sortit be de preu.
El vespre hem anat a veure la torre de pisa perque no suportavem estar el resort on la piscina era comunitaria i tenies de portar gorrito!!!!es espectacular com la torre s’aguanta i ens hem fet la foto de rigor amb la torre.

One thought on “Viatge Italia IX: Lucca – Pisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *